Reviews

Lees hieronder wat enkele van mijn leerlingen vinden van de online gitaarles.

Mireille, (57):

“Ruim een half jaar geleden ben ik op mijn 56e begonnen met gitaarles bij Vincent. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over het online lesgeven, want ja, ik was nog een beetje van de oude stempel en dacht dat dit voor mij niet zo zou werken. Na de eerste proefles was ik al direct om, wat een heerlijke manier van lesgeven! Ik ervaar de les als heel persoonlijk, je hebt alle aandacht, wordt nergens door afgeleid en je hebt nul reistijd. Vincent vind ik een heel fijn persoon om les van te krijgen. Hij heeft heel veel aandacht voor de leerling, kan uiteraard heel goed gitaar spelen maar weet dit heel erg goed over te brengen naar een persoonlijke, individualistische benadering en dat werkt met deze online lessen fantastisch! Ik hoop nog heel lang van Vincent en op deze manier les te krijgen!” 

Inge, moeder van Fien (9):  

“Onze dochter Fien heeft nu ruim een jaar les van Vincent. Wij zijn direct online gestart en dat bevalt haar en ons heel goed. Vincent legt duidelijk en rustig uit en ondanks dat het geen fysieke les is, kan hij haar goed aansturen en corrigeren.  Het is voor ons ideaal dat ze nergens naartoe hoeft, en of ze nu thuis is of bij oma en opa, de les kan altijd doorgaan. Ook is Vincent erg flexibel als het een keer niet zo goed uitkomt. Fien heeft erg veel plezier in de les en ze kijkt er iedere week weer naar uit!”

Linde, (19):

“Gitaarles van Vincent is altijd leuk, gezellig en leerzaam. Toen ik in de eerste instantie begon met fysieke lessen heeft hij me goed geholpen met de basics snappen, en paste hij fijn de lessen aan op een manier die bij mij paste.  Inmiddels ben ik verhuisd en heel erg blij dat ik nog steeds elke week online gitaarles kan hebben, terwijl ik ergens anders studeer! Daarbij is hij super flexibel in tijden en dagen, wat super fijn is als je een chaotische agenda hebt zoals ik. Ik reken mezelf super rijk met onze lessen, waarin hij meer geduld heeft met mijn eeuwige vragenvuur heeft dan ik zou mogen hopen en ik ook veel opsteek. Ik heb het gevoel dat ik veel (verschillende dingen) leer, dat ik dingen doe die ik zelf fijn vind, en ben zeker van plan nog lang door te gaan met de lessen! 100% een aanrader.”

Margreet, (56):

“Ik ben 56 jaar en heb in 2021 eindelijk besloten om echt gitaar te leren spelen. Ik kende een handjevol akkoorden maar echt goed gitaarspelen kon ik niet. Na de eerste kennismakingsles was ik meteen verkocht. Vincent geeft niet zomaar les maar deelt zijn passie met je. Hij geeft professionele gitaarlessen die hij aanpast op mijn wensen en vragen. Hij weet alles van de gitaar en de theorie ervan. Hij kan les geven in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Vincent is toegankelijk, open, eerlijk en geduldig. Omdat de lessen online zijn is het heel gemakkelijk om opnamen te maken tijdens de les. Ik maak daar vaak gebruik van. Het helpt me om de muziekstukken op de juiste manier in te studeren. Ik ben heel blij met wat ik tot nu toe heb geleerd en hoop nog veel leuke lessen van Vincent te krijgen!”

Nienke, moeder van Veerle (9):

“Onze dochter heeft sinds ruim 2 jaar online gitaarles van Vincent. Toen zij startte was er geen andere optie dan online les. Het beviel echter meteen heel goed! Het lukt Vincent heel goed om haar aandacht vast te houden en maakt er altijd een leuke les van. Ook hoort en ziet hij alles; of ze haar gitaar wel gestemd heeft of welke vingers ze voor bepaalde snaren gebruikt en kan hij het zo corrigeren. Nu alle covid maatregelen zijn afgeschaft gaan wij nog steeds graag online door: wij wonen inmiddels niet meer tegenover Vincent en kunnen op deze manier wel nog doorgaan met de lessen bij deze hele prettige docent!”

Michel, (61):

“Al een aantal jaar heb ik digitaal gitaarles van Vincent. Door het digitale zijn we nog flexibeler als ik een keer niet kan wegens een verjaardag of werk; verplaatsen is dan een stuk makkelijker.
En het biedt me ook de mogelijkheid om de moeilijke stukken die Vincent ( nog ) voor moet doen, op te nemen en in mijn eigen tempo op het beste moment voor mij af te spelen en na te spelen.
De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het persoonlijke contact en ook mijn vorderingen niet hebben geleden sinds we overgestapt zijn op digitaal. Voor mij een reden om lekker door te gaan.”

Hannie, (68):

“Wekelijks heb ik gitaarles van Vincent. Ik heb vanaf de basis leren spelen. Tijdens de les wordt vanuit lesboeken geoefend. Het leren spelen op de gitaar en het leren lezen van muzieknoten gaan samen in deze lesboeken. Ik speelde al snel een liedje. Na de basis ben ik begonnen met het leren van Popsongs en klassieke stukken. Als ik zelf een nummer inbreng is daar ook ruimte voor. De online lessen ervaar ik als zeer efficiënt. De volledige lestijd wordt gebruikt om te herhalen en om nieuwe muziek in te oefenen. Hierbij kan Vincent goed in gaan op mijn niveau. De opnames die ik maak tijdens de les, kan ik later nog eens bekijken, ze geven mij steun bij het oefenen van de muziekstukken. Vincent is een fijne leraar om les van te krijgen. Hij is zelf een zeer goede gitarist, mede door zijn enthousiasme ben ik gemotiveerd om nieuwe songs en klassieke stukken te leren spelen.”

Raoul, (20):

“Na 7 jaar les bij Vincent zou ik de veelzijdigheid van de lessen willen benadrukken: uitdagend bij het leren van een nieuwe techniek/speelstijl of juist ontspannend bij het leren van een liedje wat ik leuk vind en dat in een zeer persoonlijke setting. Vincent geeft altijd professionele suggesties en begeleiding die mij helpen bij het uitwerken van mijn muzikale interesses. Online lessen zijn hierbij ideaal, omdat ik nooit locatie-gebonden ben (zolang ik een gitaar bij de hand heb, uiteraard). Zo heeft online voor mij als student aan de TU Delft ervoor gezorgd dat ik mijn lessen heb kunnen blijven volgen, een geweldige uitkomst!”

Sandra, (58):

“Drie jaar geleden kreeg ik mijn eerste gitaar en ben direct op les gegaan bij Vincent Pot.
De eerste lessen waren op locatie en live totdat Covid-19 kwam. Ik baalde als een stekker. Vincent kwam met het idee om online gitaarles te gaan geven. De eerste paar lessen, waren erg onwennig omdat je nu tegenover iemand zit, via de laptop en niet naast iemand. Het goede nieuws was wel dat de lessen door konden gaan. De opvolgende lessen gingen steeds beter. Het fijne was ook dat je lekker thuis kon zijn en op je eigen gitaarkruk de gitaarlessen kon volgen. Ook scheelde het reistijd, waardoor ik flexibeler was met de lestijden. We zijn nu ruim drie jaar verder en ik ben blij dat we de online lessen hebben doorgezet, leer elke les weer meer en volg ze nog steeds met heel veel plezier. Dankjewel Vincent!!”