Online live gitaarles

Wat is nou precies online les?

Bij online lessen via Skype, of Facetime heb je live individuele les, maar dan via je computer/ laptop of tablet. Waarom voor online kiezen?

Online lessen zijn tijdsgewijs effectiever: De online les begint gelijk, omdat je, zoals op locatie, niet je jas hoeft uit te trekken, je gitaar en boeken niet hoeft uit te pakken, en ook nog je gitaar hoeft te stemmen. En je kan thuis ook op je gemak inspelen voordat de les begint. Op je gemak, in je eigen omgeving.

Je hebt geen reistijd, daardoor is de les makkelijker in te plannen, en je vervolgens tijd over hebt voor andere dingen zoals (huis)werk, of andere tijdsbestedingen. Geen reiskosten.

In Skype kan je zelfs de les opnemen, en binnen 30 dagen op je computer op te slaan, zodat je het een en ander nog eens op je gemak kan terugkijken en -luisteren.

Flexibiliteit van de lestijd. En als je een keer niet kan, en je geeft dat op tijd aan, kunnen we een ander moment in de week plannen, iets wat op locatie vaak niet mogelijk is. Bovendien heb je geen last van te vroeg binnenkomende leerlingen of andere mensen die met jouw les meeluisteren. Of last van andere geluiden, uit bijvoorbeeld een aangrenzend lokaal waar ook les wordt gegeven.  

Je kunt na de les gelijk verder oefenen, terwijl de les nog vers in je geheugen zit.

Verder merk ik dat leerlingen die online les hebben, beter hun gehoor gebruiken in de les, beter auditief geori├źnteerd zijn, wat erg belangrijk is bij het bespelen van een muziekinstrument.

Het maakt niet uit waar je bent. Ben je een keer niet thuis, bijvoorbeeld uit logeren, maar kan je wel je tablet en gitaar meenemen? Online live gitaarles is de oplossing!

Ga je verhuizen? Geen probleem, de les is altijd bij jou thuis. Zo hou je een vaste docent en hoef je niet te wisselen.

Neem contact op en maak een afspraak voor een proefles!