Bands

Ik heb door de jaren heen in verschillende bands en met een verscheidenheid aan musici gespeeld. Zowel in pop/rock-cover bands als jazz bands. Hieronder wat beschrijvingen van mijn huidige bands.

A-Jazz Trio

Het A-Jazz Trio is een stijlvol Jazz Trio dat sinds midden jaren negentig bestaat. Drie, destijds, conservatorium studenten, hadden een muzikale klik en vonden elkaar regelmatig in de oefenlokalen van het conservatorium. Hedendaags zijn het drie door de wol geverfde muzikanten, die elk hun mannetje staan als het gaat om het stijlvol en swingend aankleden van uw receptie, borrel, feestje, tentoonstelling of expositie. Nooit overheersend, altijd het juiste volume en warm en zoet-gevooisd klinkend.

IMG_1628

In de decembermaand zijn wij het Merry Jazzmas Trio. Gezellige jazzy kerstliedjes op uw kerstborrel! Kijk op www.xmascompany.nl

Livin’ Music

In dit trio worden jazz-standards afwisselend vocaal en instrumentaal gebracht. Buiten de mooie en goed gecomponeerde melodieën, is de tekst een belangrijk element in de muziek van Cole Porter, George Gershwin etc., componisten van the Great American Songbook. Deze wordt dan ook met verve gebracht door onze zangeres. Ook zeer geschikt als achtergrond trio.

Beaugard

Een jazz-kwartet, wat als uitgangspunt heeft alleen originals te spelen. Avontuurlijk, swingend en opzwepend. www.beaugard.nl